La vitta e bella=Mândră-i viaţa!

După o lună şi 3 săptămâni am ajuns la -10kg. Partea bună este că nu ţinem o cură de slăbire, ci ne-am impus un regim sănătos de viaţă. Nu mă tem deci că se vor „lipi” napoi. Nu am scos nimic din alimentaţie, ci doar le-am pus la timpul potrivit şi am ajustat cantităţile. Sâmbătă dimineaţa este masa cea mai copioasă din săptămână, pentru că atunci suntem amândoi acasă.

Trebuie să recunosc că socrul meu se pricepe. Clisa (slănina), sângeretele (un cârnaţ specific zonei Haţegului, doar cu carne, fără grăsime şi, bineînţeles, FĂRĂ SÂNGE, în ciuda numelui), cârnaţul sunt mai bune decât orice mezeluri de prin magazine. Sunt singurele mezeluri pe care le consumăm şi cred că e mai sănătos să le mâncăm pe acestea, în weekend, decât altele de prin magazine, chiar dacă respectivele par mai puţin grase.

Astăzi nu mai intră în program decât un shake, pe după masă. Ceea ce se vede în poză va fi consumat la bazinul de înot. Vă doresc o zi deosebită şi spor la slăbit, celor care vă luptaţi cu asta!

P.S. Nu uitaţi de ceapă şi usturoi. Ca să nu vă lovească răceala. Ceapa roşie, de apă, tot de la Bărăşti, e o minunăţie.

100_7919 100_7918

Despre Valentin Fat

pastor, Biserica Baptista Betania, Timisoara.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.