Membră a bisericii pusă sub disciplină pentru că nu a postat poze cu trandafiri și urări!

Lăcrămioara Ghiocel, membră a bisericii baptiste din localitatea Trandafirești, a aflat cu stupoare că biserica a luat măsura punerii ei sub disciplină. Motivul? Timp de două săptămâni, pe peretele ei de Facebook nu a mai apărut nicio postare cu „Să aveți o zi binecuvântată!”, însoțită de binecunoscuții trandafiri roșii sau albaștri. În justificarea redactată de comitetul bisericii se poate citi: „Deși înțelegem că Ghiocel Lăcrămioara este extrem de ocupată cu sarcinile casei, dar și la locul de muncă, lipsa acestor postări este expresia supremă a unei totale nepăsări, atât față de cele spirituale, dar și față de comunitatea de credincioși.”

În cazul în care situația nu se va remedia, Lăcrămioara Ghiocel va fi scoasă din evidențele bisericii. Tot în adresa primită de la comitetul bisericii se menționează că biserica nădăjduiește totuși ca persoana în cauză să fie reabilitată. Ca un semn al îndreptării, acesta trebuie să posteze în fiecare zi o poză cu trandafiri și cu mesajul: „O zi binecuvântată vă doresc.” Aceasta poate să fie creativă și să varieze mesajele: ”O zi binecuvântată tuturor prietenilor mei sau O zi binecuvântată oriunde ”vați” afla.” Mai mult, pentru o creativitate sporită e permisă chiar schimbarea culorii trandafirilor. Comitetul însă nu permite schimbarea florii sau o schimbare substanțială a mesajului. Pentru o reabilitare  mai grabnică, se recomandă ca Ghiocel Lăcrămioara să tasteze 50 de AMIN-uri pe zi, indiferent de mesajul postărilor!

Notă: acest articol este o încercare de BB pentru mediul evanghelic românesc. Poate mai ieșim din „lanurile” de trandafiri și munții de sclipici pocăiesc. Poate….

Reclame

Despre Valentin Fat

pastor, Biserica Baptista Betania, Timisoara.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Membră a bisericii pusă sub disciplină pentru că nu a postat poze cu trandafiri și urări!

  1. Alin Cristea zice:

    :))))

    Rid ca pe mine m-ai convins… Ii cred in stare pe baptisti de asa ceva, sa puna pe cineva la disciplina pentru ca nu participa la efuziunile regimentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.