Fanfara bisericii în cartea recordurilor!

Fanfara bisericii baptiste din localitatea Borhot (județul Bihor, Arad, Caraș Severin sau Cluj) a intrat în cartea recordurilor pentru cel mai lung „cârnaț” de cântări cântat vreodată de o fanfară. Se pare că fanfara a ajuns la performanța remarcabilă de a cânta prima sută de pagini din cartea de cântări. Cântarea a început la 18:10 și s-a finalizat la 19:45. Programul bisericii a fost împodobit și cu alte cântări de fanfară, după care a urmat orchestra, corul bărbătesc și cel mixt. Programul s-a prelungit mult în noapte și nu a mai lăsat timp de predică. Oricum predicatorul a afirmat cu multă blândețe că nu mai e nimic de adăugat dacă cei de față au fost atenți la program. Surse din interiorul familiei susțin totuși că acesta nu își pregătise predica pentru că a venit acasă cu indigestii serioase de la conferința păstorilor la care tocmai participase.

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente. Unii fanfariști au roșit atât de tare, încât asistența a devenit îngrijorată. Mai mult, în timpul lungii cântări, sala a fost invadată de un miros puternic de…spirt. Dirijorul fanfarei, fratele Pruneanu, neagă faptul că vreunul dintre fanfariști ar consuma băuturi de acest fel. Afirmațiile sale sunt întărite și de către fratele Cazan, trombonistul.

Totul s-a încheiat cu o agapă la care au fost invitați toți supraviețuitorii…

Notă: acest articol e o încercare de BB adaptat la mediul evanghelic românesc. Poate mai se aerisesc și adunările noastre și ies spirturile, mă iertați, spiritele, rele afară.

Cute cartoon brass trumpet musical instrument with a happy smiling face isolated on white

Anunțuri

Despre Valentin Fat

pastor, Biserica Baptista Betania, Timisoara.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s