Predicator celebru după ce a anunțat sfârșitul lumii de 100 de ori! (și nu se lasă….)

Serviciu festiv în biserica Armaghedon, din Chip City. Pastorul bisericii, fratele Magog a anunțat că sfârșitul lumii va avea loc peste exact o lună. Conținutul anunțului nu reprezintă ceva deosebit pentru biserică, dar frecvența cu care a fost făcut și numărul atât de frumos la care s-a ajuns reprezintă realizări remarcabile.

Iată câteva gânduri din predica fratelui păstor: „Trump a fost ales președinte! Cardurile bancare au chip-uri, iar Apocalipsa vorbește despre semnul fiarei. Vă rog să judecați și dvs.!,” a îndemnat el adunarea. „Punând cap la cap toate datele, sfârșitul lumii poate fi prezis cu cea mai mare precizie, iar acesta va avea loc în cel mult o lună.” „Dacă toate acestea nu sunt suficiente,” a adăugat el, „gândiți-vă că Israel are 6 litere!” Printre rânduri se puteau observa expresii faciale care exprimau nedumerirea, dar marea majoritate a capetelor se mișcau aprobator.

Pastorul a adus în discuție și mult-hulitul card se sănătate din România: „Să facem un exercițiu elementar,” spunea pastorul. „Încercați să citiți cuvântul card de la coadă la cap! Dacă nu am fi în biserică, aș putea să vă spun rezultatul.” În acest punct, chiar și pe înregistrarea video se pot auzi exclamații de pe rândurile surorilor. Câteva chiar și-au strâns baticul mai tare…în caz că are loc răpirea mai repede să fie legătura zdravănă când vor fi ridicate înspre văzduh. Nu cumva să cadă și să se piardă prin neant.

Pastorul Magog nu a avut energie pentru a acorda un interviu celor prezenți, dar fratele Demagog, pastorul asistent a oferit câteva declarații. Acesta a explicat că „anunțarea constantă a sfârșitului lumii este cel mai însemnat motiv de mândrie al adunării noastre. La început mi-a fost un pic mai greu să înțeleg cum poți anunța sfârșitul de atât de multe ori și să ai dreptate de fiecare dată, dar în timp am reușit să înțeleg dinamica escatologică. Acum abia aștept să aud o nouă predică anunțând sfârșitul. Mi-a promis chiar că o să mă învețe și pe mine!” În privat, fratele Demagog a recunoscut că fratele Magog nu este un mare teolog, dar dă dovadă de un farmec neîntrecut atunci când povestește despre Israel, Trump, coduri de bare, chip-uri, tancuri și alte lucruri plăcute.”

După finalizarea predicii, frații din comitet au anunțat un proiect de construcție ce va dura cinci ani, exprimându-și certitudinea că vor putea să îl ducă la bun sfârșit.

Încă un BB adaptat mediului evanghelic românesc.

sursă foto:aici.

Reclame

Despre Valentin Fat

pastor, Biserica Baptista Betania, Timisoara.
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Predicator celebru după ce a anunțat sfârșitul lumii de 100 de ori! (și nu se lasă….)

  1. Pingback: Predicator celebru după ce a anunțat sfârșitul lumii de 100 de ori! (și nu se lasă….) | Pasarea Phoenix Remixed & co

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.